TAKARÍTÁS FERTŐTLENÍTÉSSEL
plusz költség nélkül!

MOST FERTŐTLENÍTÉSSEL EGYÜTT RENDELHETI MEG MINDEN TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

A Bio Takarítás Pécs munkatársai által végzett takarítás során kiemelt figyelmet fordítunk a gyakran használt felületek (kilincsek,kapcsolók, konyhapult) fertőtlenítésére.


Az új koronavírus, SARS-CoV-2 még számos szempontból szürke foltokat rejt a kutatók előtt. Azonban az ismert, hogy melyek azok a fertőtlenítő- és tisztítószerek, amik az élettelen felületeken található koronavírusokat elpusztítják. Jelenleg nem ismert pontosan, hogy a különféle felületeken mennyi ideig képes túlélni az új típusú koronavírus.

Az egyéb koronavírusokkal kapcsolatosan rendelkezésre álló információk alapján, köztük a 2002-2003-as járványt okozó SARS-CoV-ra vonatkozó ismeretek szerint a koronavírusok viszonylag könnyen inaktiválhatók.

A vírusok nagyon érzékenyek a változásokra. Rendes tisztálkodás, tisztítás mellett másodperceken belül elhalnak. Ezért nagyon fontos, hogy az egyes vírusok szaporodásának, és megtelepedésének meggátolását olyan szakember,

takarító csapat végezze, akik körültekintően az egyes fémes, műanyag felületeket is letisztítják, ezzel is védve saját és családunk egészségét.

A felületeken lévő mikroorganizmusok egy része rezidens, ami azt jelenti, hogy folyamatosan jelen van, tehát a normál élet flórájához a működésükre szükség van. Másik részük tranziens, amelyek átmeneti állapotokban vannak jelen az egyes felületeken. Ezek sok esetben kórképeket, betegségeket okozhatnak.A takarítás egyik célja, hogy ezeket az úgynevezett tranziens kórokozókat, amelyek néha patogének, tehát betegséget közvetíthetnek, eltávolítsuk a felszínről, hogy minél hosszabban az egészséges flóra integritását megtarthassuk.

A Bio Takarítás Pécs munkatársai mindig fokozottan odafigyelnek a lakásban lévő felületek alapos tisztítására, beleértve a kilincsek, kapcsolók, távirányítók és minden olyan tárgy fertőtlenítését is, melyeket minden családtag naponta, rendszeresen használ.

Keresse a Bio Takarítás Pécs csapatát bizalommal!

Telefon: + 36 70 309 4533

Vagy kattintson a gombra és írjon nekünk!