Mit takar a környezetbarát takarítás?

„ A földi élet jövője attól függ, hogy képesek vagyunk-e cselekedni. Sokan egyénileg is megtesznek minden tőlük telhetőt, ám valódi sikert csak akkor érhetünk el, ha gyökeres változások mennek végbe a társadalomban, a gazdaságban és a politikában. ” David Attenborough

Környezetbarát tisztítószerek

Kizárólag olyan tisztítószereket használunk a takarítás során, melyek tartósítószer, allergén és irritatív anyag mentesek, az anyagok mindegyike 100%-ig természetes eredetű összetevőkből áll. A használt termékek az egészséget nem veszélyeztetik, a környezetet nem terhelik.

Figyelünk arra, hogy a házak és lakások takarítása során használt tisztítószerek csomagolása is - amennyiben lehetséges - újrahasznosítható anyagból készüljön. 

Állatbarát takarítás

A háziállat manapság már családtag, ezért is fontos, hogy figyeljünk rájuk, és megpróbáljuk biztosítani számukra a megfelelő otthont. Egy idegen megjelenése a lakásban, ila vegyszerek, kémiai anyagokat tartalmazó tisztítószerek mind károsan hathatnak rájuk.

A takarítás során ezeket a negatív hatásokat igyekszünk minimálisra csökkenteni, állatszerető kollégáink és vegyszermentes, természetes alapú tisztítószerek használatával és állatszerető kollégáink figyelmes munkavégzése segítségével.

Antiallergén takarítás

Az általunk használt valamennyi takarító- és tisztítószer allergén mentes. Otthonunkban allergia esetén fontos a háziporatkák számának lehető legerőteljesebb csökkentése. A háziporatka allergia legjobb kezelése a megelőzés.

A hálószoba, illetve az ágynemű az atka egyik legkedveltebb lakhelye a sok hámsejt, a magas páratartalom és a viszonylag magas hőmérséklet miatt. A poratkák kedvenc élőhelyei közé tartoznak továbbá a szőnyegek, kárpitok, függönyök és bútorhuzatok. A rendszeres takarítás és porszívózás (HEPA-SZŰRŐS) az egyik legeredményesebb módszer az atkák elleni harcban.

Ingyenes felmérés

Előre megbeszélt időpontban személyes egyeztetés alkalmával lehetőség van arra, hogy felmérjük az Ön igényeit, hogy elvárásainak megfelelően történjen lakása vagy háza takarítása Pécsen, azért hogy pontosan azt kapja, amit szeretne. Minden otthon más, mindenki mást tart fontosnak, ezért hiszünk abban, hogy első alkalommal lényeges, hogy pontosan kiderüljön, Ön mit szeretne. Így már az első alkalommal pontosan megismerhetjük az Ön igényeit és ezekhez maximálisan igazodunk. Egyúttal a személyes találkozás alkalmával meggyőződhet róla, hogy Ránk bízhatja lakásának vagy házának takarítását.