bio takarítás pécs 1 éves szülinap

1. éves a Bio Takarítás Pécs

  • by

Mikor indult pontosan a vállalkozás?

Egy éve, 2020. január 20-án indult a Bio Takarítás Pécs, Ez kezdetben még csak egy személyt, engem jelentett, de hamarosan érkeztek az új kolléganők. Most már öten alkotjuk a csapatot.

Hogy sikerült a Bio Takarítás Pécs első éve?

A koronavírus járvány nálunk is okozott némi nehézséget, főleg tavasszal, amikor sokan mondták vissza a megrendelt takarítási munkát. Összességében mégis azt mondhatom, hogy ez egy jó év volt. Egy vállakozás indításakor mindig rengeteg ismeretlen dolog, megoldandó feladat adódik, amit az ember előre nem láthat. Az első év nálunk még inkább a tanulás éve volt, amit én egyébként nagyon élveztem. Persze a tapasztalatszerzés folytatódik tovább, de örülök, hogy eddig is nagyon kedves ügyfeleket ismertem meg. Azt pedig biztosan állíthatom, hogy egy megbízható, biztos csapattal, szuper munkatársakkal dolgozom együtt.

Mik a tervek a jövőben?

Legfontosabb célunk a folyamatos fejlődés. Rengeteg ötlet van a fejemben, sok újdonsággal fogunk jelentkezni az új évben. Csak példaképpen, szeretnénk bővíteni a szolgáltatások körét, első körben professzionális kárpittisztítással. Tavasztól pedig már Zalaegerszegen is jelen leszünk valamennyi szolgáltatásunkkal. A terjeszkedés nem befolyásolja az itteni munkánkat, Pécsen továbbra is maradunk a megszokott minőséggel.

Miért éppen Zalaegerszegen bővül a Bio Takarítás Pécs?

Én ott születtem, ott nőttem fel, és a szüleim, a családom most is ott él, ezért egyértelmű volt, hogy ha terjeszkedni szeretnék, ez a város lesz a következő. A kezdetektől a folyamatos fejlődés volt a cél, és most érkeztünk el ahhoz a ponthoz, hogy tudunk és szeretnénk is növekedni. A tervek szerint márciustól már teljes erőbedobással fogunk dolgozni Zalaegerszegen is. Hamarosan érkezik a Bio Takarítás Zalaegerszeg.

Továbbra is várjuk megkeresésüket elérhetőságeinken:

  • Email: biotakaritaspecs@gmail.com
  • Facebook üzenet – https://www.facebook.com/BioTakaritasPecsZalaegerszeg
  • Telefon: +36 70 309 4533

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *