bio_takaritas_pecs

Takarító cég vagy takarító(nő)?

  • by

Sokszor hallom, hogy valaki kifejezetten elzárkózik a takarító cégek szolgáltatásaitól, és olyan takarítót szeretne alkalmazni, aki egyénileg dolgozik. Részben érthető ez az aggály, mert a nagy cégek általában drágábban dolgoznak. Továbbá előfordul, hogy egy idő után már nem tudnak minden ügyfelükre kiemelt figyelmet fordítani. A cég túl nagyra növekedése a figyelmesség és a precizitás elvesztésével járhat.

Úgy vélem azonban, hogy egy kisebb vagy közepes méretű takarító céggel dolgoztatni számtalan előnnyel jár. Sok esetben nagyobb  rugalmasságot, illetve folytonosságot adhat, mint ha valaki egy vállalkozó vagy esetleg szürkéző takarítónőnek szervezi ki a takarítási munkát.

Íme 7 ok, hogy miért jár jobban egy olyan kis takarító céggel, mint a Bio Takarítás Pécs:

1. Amennyiben szeretné, tudunk figyelni arra, hogy mindig ugyanaz a kolléga járjon a lakásába vagy házába takarítani. Így létrejön a bizalom és javul a kommunikáció.

2. Ha a takarító valamilyen okból nem tudja elvégezni a munkát, a Bio Takarítás Pécs azonnal tud másik megbízható kollégát küldeni helyette. Ön sosem marad takarítás nélkül.

3. Ha egy magán takarítónő elköltözik, abbahagyja a munkát, profilt vált, szülni megy, vagy nyugdíjba, akkor sem Önnek kell új takarító után néznie. A Bio Takarítás Pécs csapatában is vannak időnként változások, hiszen mindenkinek az élete folyamatosan változik. Ezt figyelembe véve is állandóan és hosszú távon tudjuk biztosítani, hogy tisztaság legyen otthonában.

4. A takarításról minden esetben számlát adunk, amelyet lehet, hogy Ön még el is tud számolni. Ha mégsem, akkor is biztosan tudhatja, hogy a cég korrekt adminisztrációt folytat.

5. A megbízhatóság és a minőség esetünkben garantált. Kollégáink hosszas kiválasztási és betanítási folyamatot követően állhatnak munkába. Az eredményt én, Ágnes személyesen garantálom.

6. Nagyobb munkák esetén több kolléga is tud egyszerre dolgozni. Önnek nem kell napokig kerülgetnie a takarítót és hosszasan várni az eredményre.

7. A takarítás költsége legtöbbször valóban magasabb egy cég esetében, de mindenképpen megéri, hogy minőségi munkát, megbízhatóságot kapjon hosszú távra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *