gyakran ismetelt kerdesek bio takaritas pecs

Bio Takarítás Pécs: Gyakran Ismételt Kérdések

  • by

Sok kérdés felmerül az emberekben, amikor azon gondolkodnak, hogy segítséget vennének igénybe a takarításhoz otthonukban. Először is, takarítót hívni manapság már nem egy különleges, vagy “úri” dolog. Továbbá, egyre többen vannak, akik szakmai vagy családi elfoglaltságaik miatt kiszervezik a takarítást. Mitöbb, ezzel nem csak megszabadulnak az esetleg utált házimunkától, hanem több idejük lesz a számukra fontos dolgokra és a pihenésre. A következő bekezdésekben a leggyakrabban felmerült megbízói kérdéseket gyűjtöttük össze. Ha pedig mégis maradt megválaszolatlan kérdés, keressen minket elérhetőségeinken, vagy olvassa el a részleteket weboldalunkon: www.bio-takaritas-pecs.hu.

Hogyan fizethetem ki a takarítás díját?

A fizetés – a takarítási munka elvégzését követően – lehetséges készpénzben, illetve átutalással is, ahogy Önnek kényelmesebb. A számlán megtalálja a számlaszámot, amelyre az átutalást teljesítheti. A számlát legtöbbször e-mailben küldjük ki.

Sürgősen szükségem lenne a takarításra. Mikor tudnak jönni?

Általában az érdeklődést követő egy, másfél hétre tudunk időpontot adni a takarításra. Emiatt célszerű legalább ennyi idővel korábban megkeresni bennünket. Előfordulhat, hogy korábban is van időpont, természetesen ilyenkor igyekszünk a lehető leghamarabb elvégezni a megrendelt takarítási munkát.

Van-e kiszállási díj a takarításkor vagy felméréskor?

Pécs területén és 15 km-es körzetében nincs kiszállási díj, illetve az előzetes felmérés is díjmentes. Felmérést írásban is kérhet weboldalunk űrlapján keresztül itt: www.bio-takaritas-pecs.hu/elerhetoseg, vagy hívjon minket máris a +36 70 309 4533 telefonszámon.

A takarításhoz szükséges eszközöket nekem kell biztosítani?

A tisztítószereket minden esetben mi biztosítjuk. Ezen kívül, amennyiben szükséges, a többi eszközt (létra, porszívó, felmosó szett, gőztisztító, stb.) is visszük a takarítás helyszínére. A takarítás árában mindezek benne vannak; külön költség emiatt nem merül fel.

Csak bio tisztítószereket használnak a takarítás során?

Alapvetően igen, de a COVID-19 járvány miatt jelenleg egyéb fertőtlenítő hatású szereket is használunk az alaposabb fertőtlenítés érdekében a lakások és házak takarítása során. Amennyiben Ön ragaszkodik a bio tisztítószerekhez, kérjük jelezze ezt felénk. Ez esetben természetesen kizárólag ilyen szerek használatával varázsoljuk tisztává otthonát.

Otthon kell lennem a takarítás alatt?

Nem szükséges otthon lennie, ha nem tud, vagy nem szeretne, garantáljuk, hogy otthona így is jó kezekben van. Előzetesen részletesen megbeszéljük, hogy pontosan milyen takarítási munkákat kell elvégezni. Önt már a tiszta, ragyogó otthona várja.

Nem tudok otthon lenni a takarítás idején, megoldható, hogy előre odaadom a kulcsot?

Természetesen igen. Először megbeszélünk egy időpontot, majd az Ön által megadott helyen átveszem a kulcsot, végül pedig a munka elvégzését követően visszaadom azt.

Ha rendszeres takarítást kérek, mindig más fogja elvégezni a munkát?

A rendszeres megrendelések esetén mindig ugyanaz a kolléganő végzi el a munkát, ezért nem kell aggódnia amiatt, hogy minden alkalommal más ember jár a lakásban. Ennek előnye a tapasztalatok alapján az is, hogy így könnyebben alakul ki a bizalom a megbízó és a takarító kolléga között. Valamint könnyebb a kéréseket vagy észrevételeket megbeszélni olyan személlyel, aki már ismeri a lakást.

A kisebb takarítási feladatokat el tudom végezni a lakásban, de a nagyobb munkákhoz segítségre van szükségem. Lehetséges, hogy csak bizonyos tevékenységekhez veszem igénybe a szolgáltatást?

Igen, minden esetben egyedi megbeszélés alapján végezzük a takarítási munkákat a megrendelő igényei alapján. Ha csak bizonyos takarítási feladatokhoz, mint például a konyha alapos, nagytakarítása, vagy a polcokról a könyvek le- és felpakolása portalanítással a feladat, akkor is állunk rendelkezésükre egyedi árajánlattal.

Bár előre megbeszéltük, elmaradt a csövek letörése a konyhában. Vissza tudnának jönni megcsinálni?

Természetesen igen. Reméljük, nem fordul elő, de ha bármilyen hibát, hiányosságot talál a munka elvégzését követően, nyugodtan keressen bennünket! Az elégedettségi garancia keretében 24 órán belül kijavítjuk azt. Erről további részletek a www.bio-takaritas-pecs.hu oldalon. Minden visszajelzések örülünk, hiszen az esetleges hibákból mi is tudunk tanulni. A célunk az, hogy minden ügyfelünk teljesen elégedett legyen a takarítási szolgáltatásainkkal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *